dinsdag 24 februari 2009

Welkom...

Allereerst even een introductie:

Zo'n 4 jaar geleden raakte ik 'in de ban van' fotografie. Dat naast mijn overige hobby's zoals voetbal, (web)design en andere vormen van digitale creatie. Mijn meerwaarde in het leven...

'Diafragma', 'DOF', 'iso', interessant klinkende basisprincipes van fotografie. Maar niet weggelegd voor mij... (Fotografische) regels en principes zijn er -in mijn ogen- dan ook om gebroken te worden.

'Sfeer', 'trial and error', en 'bewerking' daarentegen zijn wel 'mijn ding'. Ik denk niet in onderwerpen of categorieën, maar in momenten. Momenten waarop mijn zintuigen geprikkeld worden en mij opdragen ogenblikkelijk mijn camera te pakken. Om datgene vast te leggen dat mij op dat moment inspireert. Puur esthetisch zoals een bloem, een landschap, of iets dat teruggrijpt naar het verleden, misschien wel heden. Kortom; diversiteit is hetgeen mijn werk kenmerkt.

Heb je vragen, tips, opmerkingen, verzoekjes, whatever... laat een reactie achter op een van m'n berichten of stuur me een e-mail (info@wendyext.nl).

__________________________________________________________________

1 opmerking:

Anoniem zei

Test Wendy